Tancar
Bústia de contacte

Utilitzeu aquest formulari per enviar les vostres consultes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que ofereix el Parc de l'Alba.

No utilitzeu aquest formulari per iniciar un tràmit ni per aportar-hi dades o documentació relacionada amb un tràmit ja iniciat. 

AVÍS: En compliment del Real Decreto 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19, i de la Instrucció de la Secretaria d’Administració i Funció Pública 3/2020, de 13 de març, sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives d’aplicació al personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2, les dependències del Consorci.

 



Array
(
    [11] => Array
        (
            [valor] => 49
            [valor_desc] => 
            [codi] => 
            [valor_ordre] => 
            [color] => 
            [foto] => 
            [ordre] => N
            [descripcio] => Opcions formulari
            [unitats] => 
            [ordre_] => 0
            [vars] => Array
                (
                    [48] => 
                    [49] => 
                )

        )

    [12] => Array
        (
            [valor] => Comentari
            [valor_desc] => Comentari
            [descripcio] => Pregunta amb resposta
            [unitats] => 
            [ordre_] => 1
            [ordre] => N
        )

)

  • Comentari

Nom

Cognoms

Adreça de correu electrònic

Tipus de contacte

Telèfon

Accepto política
AUTORITZACIÓ I CONSENTIMENT
D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades s'incorporaran al fitxer Participació ciutadana, el responsable del qual és el Consorci Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès, amb la finalitat de gestionar el contacte amb la ciutadania interessada amb la tramitació del Pla Director Urbanístic del Centre Direccional i en prendre part en els processos de participació ciutadana relacionats, i per tal d'enviar-li informació sobre les actuacions, i convidar-la a participar en les diferents formes previstes per la normativa legal vigent.
El Consorci es compromet a tractar aquestes dades amb la màxima reserva i confidencialitat, sens perjudici de la tramesa al Departament de Territori i Sostenibilitat de les aportacions presentades per tal de que siguin tingudes en consideració. En la web del Departament i en el mateix anunci d'informació pública es dona informació sobre el tractament de les dades que efectuarà el Departament.
També podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals presencialment, mitjançant comunicació escrita amb la fotocòpia del DNI i la documentació complementària, si escau, a la següent adreça: consorci@parcdelalba.cat.
On trobar-nos

Horari d´atenció al públic: dilluns a divendres de 9 a 14h.
T. +34 935 91 07 80 


Oficines del Parc de l'Alba:
Consorci Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès

Edifici Eureka
Avinguda de Can Domènech (Campus de la UAB)
E-08193 Cerdanyola del Vallès - Barcelona

Segueix-nos a Twitter: @BSP_cat ,  en Linkedin i al canal YouTube.



Contacte: consorci@parcdelalba.cat



Com arribar

El Parc de l'Alba ja disposa d´un sistema de mobilitat, amb un accés directe des de l´autopista AP-7 / B-30 i C-58. Es troba a 25 minuts de l’aeroport internacional de Barcelona, a 25 minuts del port de Barcelona. 

 



Línia d'autobus

 

Enllaça el Parc amb les estacions FGC Bellaterra i de Renfe Cerdanyola del Vallès Universitat. 



Què és el Parc?

Aquest parc públic, un consorci entre l’ajuntament de Cerdanyola i la Generalitat, el coneixem com a Parc de l’Alba en referència al nom del sincrotró.

Promovem també l'àrea empresarial com a Barcelona Synchrotron Park, un nom que utilitza a la vegada la formidable potència de la marca Barcelona i l’element central i emblemàtic d’aquest parc, que és el l'instal·lació del sincrotró ALBA.

L’objectiu d’aquesta iniciativa pública és promoure la innovació científica, la cohesió ciutadana i la sostenibilitat del medi natural. Està situada al centre de la Regió Metropolitana de Barcelona, a la ciutat de Cerdanyola.



Contribució cultural

En el marc de la seva aposta per millorar la qualitat de vida del seu entorn immediat, el Consorci ha destinat l’1% del pressupost dels projectes d’urbanització del Parc de l'Alba a enriquir i posar en valor el patrimoni cultural de Cerdanyola. 


Al juny de 2008, el Consorci va adquirir i cedir al museu d'Art Contemporani MAC dues obres d’artistes estretament vinculats a la ciutat: l’escultura Cap de Tití, filla de Togores, de Manolo Hugué, i la pintura Santiga, de Joan Vila-Puig, mitjançant una inversió conjunta de 20.000 euros.



Museu Ca n'Oliver

El Parc de l'Alba va promoure l'obertura del museu del poblat ibèric de Ca n'Oliver destinat a l'estudi i divulgació de la civilització ibèrica.

El Consorci continua apostant per la cultura, en totes les obres d'urbanització s'han fet prospecció arqueològica, en col·laboració amb el Departament de Patrimoni Cultural de l'Ajuntament de Cerdanyola per recuperar les restes arqueològiques d'interès.

En 2015, a l'exposició "Abans de l'Alba" vam col·laborar amb l'edició del catàleg: 
Recerca i patrimoni a la Plana del Castell.


 



Molt més que un parc



Business @ Biodiversity

El Parc de l'Alba dedica una particular atenció a la conservació de la natura i la restauració ecològica. El segell "Business @ Biodiversity" atribuït a finals del any 2017 per la Comisió Europea es:
 

  • D'una banda, és un reconeixement a la pertinència de les actuacions realitzades pel Parc, des del primer moment fins ara, en millores de la biodiversitat.

  • D'altre banda, aquest reconeixement europeu ofereix al Parc la possibilitat de participar a nivell europeu en grups de treball on es poden compartir experiències i explicar les iniciatives dutes a terme al Parc.

  • Finalment, aquest segell conforta el Parc en el seu compromís amb la natura i amb el territori per crear llocs de feina i millorar la qualitat de vida de la seva gent.


     

​Més informació en reptes actuals



Serveis urbans

 



Presència a Cerdanyola

Programa: Espai Terra del dia 28 d'abril de 2017 ens parla del parc que té un entorn de jardins adaptats a les empreses.
 



Parc de l'Alba ofereix un espai estratègicament ubicat i comunicat per construir una residencia universitaria. 


El Parc de l'Alba i la seva àrea empresarial B·S·P va patrocinar per segon any consecutiu el Duatló de Cerdanyola